Instagram

Google+ Followers

Thursday, June 27, 2013

ACCOUNTING AND TAXATION SERVICES


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera




+ Menawarkan perkhidmatan perakaunan secara
tahunan ataupun bulanan.

+ Menyediakan "Full Set Of Account"

(Trial Balance, Balance Sheet, Profit & Loss,
General Ledger, Bank
Reconciliation, Debtor Aging & Creditor Aging)

+ Pengiraan cukai juga disediakan sama ada cukai
Syarikat mahupun cukai individu

+ Harga adalah berpatutan dan boleh dirunding.

Untuk makluman lanjut, sila hubungi :

Nanie Zainudin
014 338 4891 
014 737 4626 (Whatsapp @ Wee Chat)
naniezainudin@gmail.com
Kuala Lumpur/Damansara/Petaling Jaya

Saturday, April 6, 2013

What other ways can an umbrella be used for besides shading from the Sun and the rain?


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

haaaaaa..amacam? Panjang x title CN hari ini.. hihi.. Actually CN nak join contest yang nuffnang anjurkan.. kalau nak join mehla tekan http://blog.nuffnang.com.my/2013/03/29/rain-or-shine-aint-no-weather-bringing-us-down/.

Bagi CN, Payung or Umbrella boleh dijadikan salah satu prop bagi sesi photografi dan nampak lagi comel kalau payung tersebut adalah payung berwarna-warni... CN beli payung warna-warni dekat pesta Penang RM 10 je... tujuan sebenar bukan untuk berteduh dari panas atau hujan, tapi untuk ambil gambar..kekeke.. cer tengok gambar CN dengan bestie CN di bawah..


What a wonderful picture.. rindu kawan CN ni sangat.. 

Friday, March 15, 2013

Aaaaaaaa!!! It's ZALORA!!!





Salam dan Hello semua.. Episod yang lepas di  HELLO ZALORA  telah menerangkan sedikit sebanyak mengenai ZALORA MALAYSIA.. Now, CN nak berkongsi pengalaman CN bersama ZALORA..


First of all, CN dapat satu komen di satu post blog CN dari ZALORA untuk approach blog CN mempromosikan ZALORA. Keterujaan CN memang tak terkata waktu itu sebab sebelum ini, hampir setiap hari CN jenguk website ZALORA untuk lihat koleksi2 serta fashion2 terkini.  Sampai tangan tak larat tekan mouse sbb teruja sgt tengok design and brand ZALORA yang sentiasa up to date. Selama ni CN just daftar for newsletter, tapi after dapat email tu,CN cuba daftar akaun dia..

Then apa yang menyeronokkan lagi, CN diberi vocher sebanyak RM 50 dari ZALORA sekiranya CN bersetuju untuk menulis sedikit review tetang apa yang CN beli, CN pun apa lagi! Cepat2 setuju dan survey la baju di website ZALORA! Rambang mata!

Kebetulan pulak, CN memang tengah cari hadiah untuk si Dia, chewah.. Alang2 ini lah peluangnya..



CN pun pilih satu kemeja yang CN berkenan sangat, dengan menggunakan COUPON + CASH ON DELIVERY.. sebab beli barang lebih RM 50, so CN pilih untuk cash on delivery, bagi duit time barang sampai.. CN pun order la produk yang CN nak beli tu... Senang sangat cara order nya.

CARA-CARA TEMPAHAN PRODUK DI ZALORA

1. Pilih Size pada produk yang dikehendaki. Automatic produk tu akan ada pada cart di column atas. 

2. Then, bila selesai shopping, click shopping cart.

3. Masukkan no coupon (if any)


4. Isikan segala maklumat serta payment method.



5. Selesai sudah, hanya menunggu 


KRONOLOGI PEMBELIAN DI ZALORA MALAYSIA

10 Mac 2013
Dapat tawaran di post blog
Email penerimaan tawaran ke Zalora

13 Mac 2013
Pengesahan Tawaran - Berkomunikasi dengan team Zalora
Dapat Kod Voucher Zalora RM 50
Tempahan produk Zalora menggunakan Voucher + Cash on delivery
Dapat Email pengesahan produk dari Team Zalora

15 Mac 2013
Terima satu panggilan dari Zalora
Produk Tiba di Rumah




CN seriusly puas hati dengan produk Zalora.. Cantik sama seperti dalam gambar kat website Zalora.. hihihihi..  Kepada yang malas nak keluar shopping, Apa lagi. Jomlah ke


p/s: Thanks Zalora for the free Voucher! Teruja!

Thursday, March 14, 2013

Design 3 For Youth Credit Card




Assalamualaikum W.R.T & Hello

Saya sangat berminat untuk menyertai pertandingan ini..


Konsep : Youth Sports

Background : Water splash yang melambangkan keceriaan dan keaktifan belia zaman kini

'Make your life better' : Dengan ada-nya Youth Credit Card ini, taraf hidup belia semakin sempurna tanpa perlu mengeluarkan duit di ATM

Sportsman Icon : Melambangkan belia kebanyakkannya berminat dengan sukan2 terkini 
(Skateboard, Cycling, Football, Badminton, Sepak Takraw, Baseball)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...