Instagram

Google+ Followers

Thursday, February 3, 2011

ade masalah ngan baju singkat???????

Assalamualaikum.. hahahhaa...today nanie nak share sket masalah nanie ni... maklumlah...meningkat dewasa... ketinggian dah semakin mnaik...then baju2 lama yg still lagi cantik untuk dipakai look singkat sket.. so ade problem la kat situ..nak pakai singkat2..oh noo...sexy..hahaha.. then akak nanie recommend something yg boleh nmpkkan kt kelihatan brgaya n sopan walaupun dgn baju singkat tu..hak3... http://www.facebook.com/Nanie.Zainudin#!/album.php?aid=26471&id=125156764204863&fbid=125794064141133 
kalau xdpt gakk...cube add Chanteq Comei Collection

kat facebook kowank..ahahhaha...  nanie tgk usefull jugak skirt n hand sock ni..senang kan? leh pakai blek baju2 yg agak singkat tu..n bleh brgayaa tanpa rase kekok nak tarik2 baju kt tu..keh3... xmahal pun.. just RM40++ if nak tmpah..die ade bgtau kat FB die tu.... so kawan2..try la.. ^-^

4 orang komen:

hijauAPPLE collECTIon !! said...

nanie~` selain kat chanteq comei collection tuh nk beli kat mane lg?? sbb msj kt fb die...x bls pun~~~

gadisBiasa said...

syg...try pi link ni...
http://www.facebook.com/Nanie.Zainudin/posts/166653770048944?ref=notif&notif_t=feed_comment#!/rizanis2
add die..kt dh pnh order rantai kat die...not bad laa... try la

insanpenyayang said...

mahal nye....
hahahaha

gadisBiasa said...

xpe...brkorban sket.. xnk seksi pnye psl..wakakkakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...