Instagram

Google+ Followers

Sunday, February 27, 2011

saya dak PRAKTIKAL!


snap2! curi tyme sket.. kih3



pejam celik pejam celik...esok... ari SELASA... bersamaan dengan 1 MAC 2011... genaplah 3 BULAN aq dinobatkan sbgai PELAJAR PRAKTIKAL...chewahhhh...hak3.. maknenya...dalam 2 BULAN lg..aq akn hbes n tamatkn title ku sbagai TRAINEE..sonoknyaaaaaaa cuti 2 bulan kat umah...keh3... tp msti aq akn mrindui keje2 skang ni... sronok seh keje AUDIT ni... hati aq mcm melekat jep kat bnda2 or keje2 brkaitan ngan AUDIT neh... mungkin sbb aq dah paham konsep die sket2... skung ni pun...even bru 3 bulan aq keje kat AUDIT seksyen KWSP ni... aq dh ade confident tok brurusan ngan pgawai2 kat sni... mula2 masuk dulu..kecut gile beb...pijak smut pun xmati2... (p/s: maybe koma je kot) tp skung ni.. Alhamdulillah la.. my confident level tinggi sket dr dulu..ye la...bkn senang brurusan dgn org yg lebih dewasa... aq ni dah la paleng muda...kuang3x...



kenangan ngan AjaR aJin...hak3

yg paleng lawak nya....ade yg xkenal aq...panggil aq PUAN..aiyokkkk...matured sgt kot...hak4...padahal dak tu praktikal sme2 jak dgn aq..dak poli gak...msti lawak kalu die tau aq sebaya ngan die...jln dpn aq..tunduk2 jek...wakkakaka... FINAL AUDIT akn hbes maybe dlm 7 or 8 Mac ni...kirenya minggu ni la kan...smuaa kat opis ni tunduk jak wat keje..aq bru jak siapkn sket keje under KAK CHIK... skung ni...tolong bos lak...huhu...byk gle kot pgalaman n ilmu aq dpt kat sni..mmg xde bandingn... thx tok smua pgawai yg mngajar... ^_^


tiktoktiktok... tekan kalkulator laju2..huhu

pusing pale kire interest tp best

2 orang komen:

insanpenyayang said...

first skali aq nak ckp semut yg ko pijak 2 kirim salam maut kat ko sbb ko pijak die smpai koma....
die kate kat aq yg die nak pijak ko balik nnti...(muahahahaha XD )....
memang cpt lah kn mase berlalu ni...rase mcm semalam jew masuk tmpat prtikal...(padahal x sabar nak abis sbb boring, hehehe)
mesti kalkulator tu x wndu kat ko sbb sejak die kenal ngan ko, badan die sakit2 sbb ko tekan die kuat n laju sgt.... :P
kih3

gadisBiasa said...

wakakakakakaka.... aq dh sdiakan batu nisan ngan kepok tok smut tu...so...xde la kejam ngat aq ni...baek la gak..wakakakakaka... ko boring...aq sonok jak..byk keje.. (p/S:cuma xlarat mau bangun pg2..kah3) aeh..kalkulator ni jd saksi tau..jd saksi aq rajin wat keje..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...