Instagram

Google+ Followers

Sunday, March 27, 2011

"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"


klik mamat ni kalu mau join
http://matcuoi.comwaaaaaaaaaaaa..cotest ag...cube naseb jak ni..hihiihhi.. CN telah ditag oleh seorg sahabat a.k.a sis yg sangat cantek... AMY SYAHIRAH .... waaa...disebabkn trharu krn di tag... CN pun dgn brbesar ati laaa mau join ini contest...hahhahah... tgk contest ni pun dh tau yg CN ni gila  suka tngkap pic dlm cermin...keh3...

ni syarat2 yg CN taip  copy paste dr AM:
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah

2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 

3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 20118) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


hahhhaa....soo...afterrr di pileh2...CN pun pening mau pelih  pilih yang mane ni...ni la result die..jeng3


ok...dont say anythin...CN tau CN bwk ramai dlm contest ni..keh3... tuan punye contest bg kebenaran..so..no hal la kan..keh3... CN adlh si pemegang camera tu... henpon ja...xmampu bli DSLR lg..kih3....

okeh..ni adelah sahabat CN yg CN nak tag sesuka hati..huhu

CIK AEEN GOJES

okeh...dh jalankn tugas sebagai contestant...hiihi..thx penaja.. ^_^

6 orang komen:

Niesa Lovecrew said...

hye....gudluck join contest...

Zyash said...

Wah, menarik la gambar...gud luck jugak yer...!! Dah follow dah tau... Cute la anak ayam tu...cuik eh...

gadisBiasa said...

niesa : thanx dear..u too

zyash: waaaaaaa...tenkiu... u pun gd luck keh..hihi..cuikk la...buat kari ank ayam..haha

ayie said...

wow segerombolan dok depan cermin..hehe

Nur Zaheera said...

thanks nanieeee. btw, goodluck babes :D

gadisBiasa said...

ayie: hahahaa..ini namanya..smua memng GILA CERMIN..kih3... btw thx follow me back

zaza : thx dear~~~~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...