Instagram

Google+ Followers

Tuesday, March 22, 2011

Cik Eira Shoppe GiveAway :)

Assalamualaikum W.R.T...
ni blok cik EIRA yg pemurah..meh tkan2
http://matcuoi.comwaaaaaaaaaa.... denga tjuk post ni pown dah tau dah CIK EIRA kt sgt baek hati..  mau bagi hadiah lg tau..... so ini yg nanie tulis  copy dr blog CIK EIRA kt..huuuuhuu..
meh klik siniiiii..come2


cara2 tok join Shoppe GiveAway ni :

1) letak kan picture yang aku edit bagai pemalas di entri korang . tak perlulah lah nak letak kat sidebar bagai , tak perlu pon . cuma perlu link kan ke entri ini.

http://matcuoi.com2)jika ingin menjadi follower blogshop atau blog peribadi aku , terpulang . tiada paksaan ok . cuma pastikan sentiasa mengikuti perkembangan GiveAway ini .
3) hanya perlu memberi kata-kata ringkas ok , SIMPLE je . dah kata hadiah sebagai tanda terima kasih kan . nak susah-susah sangat buat apa :)
4) tinggalkan link korang ye selepas post entri GiveAway ni . thank you

ha...senang je kan...bek kowank ramai2 join... nanie org keempat join neh..kalau x ktowg bolot smua hadiah kang..jom2...join cepat.. join3...to cik Eira...thx sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat coz bermurah hati.. <3 u la... http://matcuoi.comdgn harapan bley dapat... wkakakakaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...