Instagram

Google+ Followers

Tuesday, March 29, 2011

CONTEST KITA KAWAN KAN ??


Assalamualaikum w.r.t...

http://matcuoi.com

okeh..CN tau... kowang nk ckp CN gila CONTEST kan??? hik3... yup..memg tgh menGGILA ni...keh2... kadang2 gila kebosanan..so...dr CN buat bnda x snonoh..pi lepak ke ape ke...better CN spend about 10-15 mnute tok siapkn post pasal contest2 ni..mau cuba naseb..mne tau kot2 rezeki Allah nak kasi..hiihhiih... brceloteh jak..manyak mulut..okeh... CN straight to da Ampang Point okeh..hahaha


= AYAT DIBAWAH INI DICOPY PASTE DR POST PENAJA =

TARIKH MULA : 25 MAC 2011, 12.00 tgh maLam
TARIKH TAMAT : 25 APRIL 2011, 11.59 maLam
*tertakLuk kepada pindaan* 
  1. tempekkan banner contest di sidebar dan entry bLog anda dan Linkkan kepada entry contest ini *mudahkan ??*
  2. piLih satu gambar anda bersama rakan atau rakan2 anda dan tempekkan juga di daLam entry tersebut *gambar paLing giLa / gedik / ceria adaLah dituntut*
  3. tuLis 3 perkara yang anda sukai mengenai gambar tersebut...contoh : saya suka gambar ini sebab : 1) saya nampak kurus ! 2) kawan2 saya sangat awesome dan macho ! 3) hari di mana kami bergembira secara maksimum !
  4. tuLis satu tagLine yang menggambarkan bLog CG...contoh : 'bLog tergojes seperti tuan empunya !'
  5. tag 3 bLogger Lain dan pastikan mereka tahu anda dah tag mereka *senyum*
  6. nak foLLow atau tak bLog CG nie bergantung kepada anda...
  7. seLesai buat semua2 nie, tinggaLkan Link entry anda di 'shoot' di bawah ini and seLesai~


syarat wajib penyertaan :
  • warganegara maLaysia
  • mempunyai bLog
  • mempunyai jantina yang sah *errr, errr*

    OKEHH...  suda baca kan T&C die...so..inilah picture yg CN cuba naseb..jeng jeng jenggggg



    http://matcuoi.com


    3 sebab CN suke pic ni :
    1) MENARIK!!!!
    2) GATHER RAMAI2!!
    3) SMUA DLM PIC NI ADALAH ORG YG CN SAYANG SGT2

    waaaaaaaaaaaaaa.... CN rindu gile moment ni...di saat kelab CN dat name PRS or PEMBIMBING RAKAN SISWA kat poli penang buat shoot tok video Unit Psikologi..happening gila la..brlakon
    smpai langit pun jd merah tu..hihi...

    p/s: tyme ni CN jd pengarah project...syiok mehh~

    http://matcuoi.comni sahabat2 yg CN nak tag 
    DYANINA
    NIESA
    END-WAN


    TAGLINE TOK CG:

    "CG is GORGES, 
    CG is GREAT,
     CG GLORY!" 




6 orang komen:

CiK GorGeouS ! said...

thanx sudi join contest !! dah tengok~ aLL the best...keep on track ok =)

gadisBiasa said...

woww....cepatnye CG terjah..hhihihiih..thx CG.. ^_^

End Wan said...

terimas cik ninie! :D
xpandai sangat nk join2 nie.. tp nk TRY jugak.. hehe

nanie zainudin said...

try jak wan... mane tau luck kamu..
^_^ xpe..xphm tnye...
nanie sedia mmbantu ^_^

Niesa said...

wahhh...contest lg..insyaAllah join..ehe..thanks tag dear..gudluck ya... =)

cayob said...

semoga berjaya di dunia blogger ini...tingkat usaha...

Kalau sudi kujung2 lah di blog saya. )

http://cayob.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...