Instagram

Google+ Followers

Friday, June 3, 2011

cute ANGRY BIRDS! geramnyeeeeeeeeeeeeeeee....!




"EXCUSE ME...DO YOU SELL ANY ANGRY BIRDS SOFT TOYS?".. ade la sorang mat saleh tanye kat CN pasal ANGRY BIRDS... CN xpenah dengar la pulak... CN cakap xde... then selang beberapa hari... ade stock baru sampai..brkotak2 ha.. tgk2 SOFT TOYS ANGRY BIRDS datang mehh~ chumil gile kot.. siap ade bunyi lagi... CN n sorang lagi staff TOYS R US pricing benda alah ni..huhu..




ANGRY BIRDS ni femes as PUZZLE VIDEO GAME yang diterajui oleh FINLAND - ROVIO MOBILE.. game ni release kat APPLE dulu... orang yang xgune lappy APPLE xtau la kewujudan game ni.. then lebih dari 12 million copy dari game ni dibeli oleh smartphone macam IPHONE la... atau smartphone yg gune ANDROID..


di antara character ANGRY BIRDS



baru beberapa minggu stock ANGRY BIRDS ni ada kat TOYS R US.. dah nak kosong kot ruang tok ANGRY BIRDS ni.. soft toys ANGRY BIRDS yang besar n harga RM229.90 pun dah SOLD OUT.. n skung ni customer ramai dok tanye ade stock baru smpai tak.. huu..punye laa laku macam PISANG GORENG mehh..hihi

kan ade entry CN pasal KEK PELIK kan dulu.. CN try la pulak carik kot2 ade kek berkaitan ngan ANGRY BIRDS ni..huhuhuhu








tapi kan..bile lama2 tgk kek ni..tak lalu pulak..takut kene samak sat g..
kuang3!


if kowank nak men game ANGRY BIRDS...kowank leh pi kat link ni DOWNLOAD ANGRY BIRDS
credit to http://www.khidhir.com/ sbb bgtau link ni..huhu..thx jugak kat kazen kt sbb bagi link khidhir.com kat CN..huuhu..thx all..muahx!



2 orang komen:

Elena Eqmar said...

comel giler kan....tp hangin satu badan kalo tak dpt bagi bab2 tu mati...hhuhu...ade yg version RIO punye...lg best...bab2 tu dah takde...RIO ni misi menyelamatkan burung2...best..;)

Simon Hu said...

Nice mouse trail trick!. Marvelous.
angry birds building blocks Hoop you will enjoy it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...