Instagram

Google+ Followers

Thursday, June 16, 2011

PRE-ORDER T-SHIRT GENG BLOGGER POLITEKNIK 1 MALAYSIA






Visit: Cookie-Bits.Netwahhhhhh! geng blogger poli dah ade t-shirt meyh.. siap nak wat pre-order lagi *okeh over.. hahaha.. so kpd sesiapa yang nak/ teringin/ inginkan/ teruja/ excited/ termimpi kan tshirt neh..jom ramai2 isi borang PRE-ORDER neh... 

just isi n submit..kirenye korang dah confirm beli la... bayaran tu lepas 23 jun 2011 kt bincang blek..let say ramai yg beli..leh dapat lagi murah... 


if sesiapa yang ade status blogger POLITEKNIK tapi belum lagi join GENG BLOGGER POLITEKNIK 1 MALAYSIA, boleh laaa join kat 
laman FACEBOOK -  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_165218393535608
laman rasmi             - http://www.gengpoliteknik.co.cc/

if kowank nak T-SHIRT tu anta kat umah kowank..klik INDIVIDU n isi alamat kat borang tu.. if kowank nak hantar kat POLITEKNIK... just klik POLITEKNIK then pilih poli kowank :)

BORANG PRE-ORDER 
DIRECT FORM




NAMA PENUH :




EMAIL




URL BLOG




URL FACEBOOK




NO. TELEFON




CARA PENGHANTARAN

INDIVIDU

POLITEKNIK



ALAMAT LENGKAP (*sekiranya INDIVIDU)




KAMPUS (*sekiranya POLITEKNIK)

POLITEKNIK UNGKU OMAR

POLITEKNIK SULTAN HAJI AHMAD SHAH

POLITEKNIK SULTAN ABDUL MU'ADZAM SHAH

POLITEKNIK KOTA BHARU

POLITEKNIK KUCHING

POLITEKNIK PORT DICKSON

POLITEKNIK KOTA KINABALU

POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH

POLITEKNIK JOHOR BHARU

POLITEKNIK SEBERANG PERAI

POLITEKNIK KOTA MELAKA

POLITEKNIK KOTA KUALA TERENGGANU

POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN

POLITEKNIK MERLIMAU

POLITEKNIK TUANKU SULTANAH BAHIYAH

POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH

POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH

POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN

POLITEKNIK MUADZAM SHAH

POLITEKNIK MUKAH

LAIN-LAIN POLITEKNIK




TARIKH TUTUP : 23 JUN 2011



*INDIVIDU      - akan dicas RM6.00 bagi cas penghantaran
*POLITEKNIK  - diberi kepada wakil setiap politeknik secara :
                            Percuma - sekiranya lebih dari 10 helai ( Semenanjung Malaysia sahaja)
                            Bayaran - RM6 sehelai sekiranya tempahan kurang dari 10 helai ( Semenanjung Malaysia sahaja)

* Cas penghantaran ke Sabah dan Sarawak akan diberitahu kemudian.

*Tempahan secara berkumpulan adalah digalakkan untuk memudahkan urusan penghantaran

* Hanya "serious buyer" yang berhak mengisi borang ini.

* Harga semasa sehelai t-shirt (tidak termasuk cas penghantaran) :
Lengan Pendek = RM 28.00
Lengan Panjang = RM 30.00 






Get your own free form like this one.






p/s: credit to FARIZ... pencetus idea meyh..salute kaw

0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...