Instagram

Google+ Followers

Friday, August 19, 2011

Cute ID Card Holder in da house ^_^


Assalamualaikum w.r.t....

Lamanyeeeeeeeeeeeeee tak update blog ni..seyesly...skung makin lama makin bz... 
semester 5 sangat tough.. aduhai..rasa nak cepat2 jek habes diploma 
hihihihiih.. arini tetibe tergerak hati nak update blog.. nak tunjuk sumthing yang arrive kat umah kami..

jeng2!!!!!
produk yang CN tempah dari kak MAL..
 (*dapat free kott domo n kartun bulat tu...thx kak Mal)

huhuuhuh...comel takkkkkk? act aritu CN berminat sangat beli Id Card Holder..teringin seh... 
sbb comel sgt... then cari punye cari...hampir 6-8 crafter yang ade blog sendiri CN tanye 
n explore whether they all amek tmpahan ke tak..ramai jugak yang respond... 
but kebanyakkannya sgt bz...

tapi.. nasib baik ade kak MAL :)

kak Mal ni dari KRAF MALINJA...

tengok blog kak MAL..sangat kreatif... CN sangat jatuh hati kat PENGUIN@ITIK kak MAL..

hiihihih..so CN pown tempah laaa~ dalam 2-3 minggu dah siap kot!

cepat kan? hihi



this is MINE! ORANGERS! yeahh ^_^
*hidup PRS kowt 


ni FATIN SYUHADA punya..
sempena coming birthday 22 Ogos 2011..
die sangat fanatik TURQOISE :p 

ni FATIHATUL NAJIHAH punye...
ni pulak sempena belated birthday die
14 Februari 2011
yang ni pown minat sangat merah...
mak ngah..awww!


ni MAHIRAH SAIDAH punye.. yang ni act nak beri
semangat tok
kawan CN ni...
utk lebih kuat for this sem...
i LOVE u ODAH!


 comel kannnnn? affordable lagi... so.. for more info.. just click this website


daaaaaa~ ^_^

6 orang komen:

aeen gojes said...

comelll gilaaaa laaa nani . nt jumpe kte tunjuk kat kte taw . :))

zaMir said...

ade member aku guna material yg same cam ko...dia buat keychain angry bird...

De'din said...

untuk aku mana nanie ?
touching lah mcm ni :(
haha

Anonymous said...

X coMel pon ? Haha

Anonymous said...

Berg~

Anonymous said...

Berg~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...