Instagram

Google+ Followers

Saturday, December 3, 2011

Laporan Latihan Industri (Praktikal) 2011


Assalamualaikum W.R.T. & Salam Sejahtera


Hai semua..

First Of All, CN nak bersyukur sangat ke Hadrat Illahi sebab CN punya Latihan Industri yang lepas dapat keputusan Cemerlang dan dapat 10 mata jam kredit.. Thanx sangat CN nak ucapkan kepada staff2 tempat praktikal CN iaitu SEKTOR AUDIT BADAN BERKANUN KWSP, JABATAN AUDIT NEGARA sebab banyak sangat membantu CN.. tak lupa juga kepada rakan2 yang banyak sangat membantu CN..bg format smua..thanx!




Orang dah buat baik dengan CN, kini tiba masenye tok CN wat baik ngan orang..hihi.. CN nak kongsi LAPORAN LATIHAN INDUSTRI yang CN buat dulu..



So, sesiapa yang berminat untuk ambil Laporan CN bagi rujukan, sila tinggalkan email anda di ruangan comment bawah post ni dan juga anda boleh hantar PRIVATE MESSAGE di FACEBOOK CN... Insya-Allah CN akan cuba membantu selagi termampu..



p/s: if ade kesilapan dalam report..sorry ^_^

27 orang komen:

ShaFiq said...

assalam..CN..boleh bantu saya berkenaan laporan latihan industri? saya dalam bidang audit..saya nak contoh boleh? saya tak berapa nak pandai dalam bahasa english ni..huhu

Anonymous said...

biskutmeri89@yahoo.com.my.. thanks =)

Anonymous said...

salam..boleh x emailkan copy report dkat saye...just for reference only.. tq so much..my email fairlady_evo91@yahoo.com

Anonymous said...

salam..boleh x emailkan copy report dkat saye..just 4 reference only.. tq so much..my email fairlady_evo91@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum..boleh x emelkan copy report ke siti_jan89@yahoo.com as my reference..thnx.. :-)

Anonymous said...

assalamualaikum..hai..awak boley x explain bagaimana nak buat report dengan betol..just e-email at saya..arelon_93@yahooo.com

Anonymous said...

Salam..boleh email kt sy maslinawahab91@gmail.com...

Anonymous said...

Salam..boleh email kt sy maslinawahab91@gmail.com... Thank you

fatin amani said...

salam..boleh send kt email saya..
nurhazieqahnordin@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum...saya zakuan...ini email saya wanpatabob16@gmail.com...kalau boleh dengan segera ya..terima kasih..semoga allah balas jasa baik owner blog ne...

Anonymous said...

salam CN.. boleh tolong send kt email saya..
arezieiz_22@yahoo.com
TQ..

Anonymous said...

Tlg hantar kat saye ye contoh laporan latihan industri tu aeniya_rahman@yahoo.com

hanie shafiqah said...

salam CN,bleh send kt email saya. hanieshafiqah@gmail.com tq

hanie shafiqah said...

Assalamualaikum...bleh send kt email saya..tq
hanieshafiqah@gmail.com

hanie shafiqah said...

assalamualaikum..boleh x emelkan copy report as my reference..
hanieshafiqah@gmail.com
thnx..

Anonymous said...

salam... saya harap awk bleh email kn sy cnth laporan li.. saya konfius nk wt cm ne.. ana_girlstyle@yahoo.com tq..:)

miu miu zones said...

salam CN..sy terbaca entry ni..harap dpt kongsi CN pya report sbgai rujukan..ni email sy: alhamra.niim@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum..nak jugak boleh..
ayumuslimah91@gmail.com
tq

Anonymous said...

ayumuslimah91@gmail.com
tg

Abel Byakuya said...

assalammualaikum.. bley x emailkan jugak..just for references.. hee.. halisahumaira08@gmail.com..

Anonymous said...

nk jugak buley? just for references..halisahumaira08@gmail.com

Anonymous said...

syarah_green7@yahoo.com . tq :)

Anonymous said...

Assalamualaikum CN .. saya zra .. boleh saya dapatkan report latihan industri CN untuk saya jadikan bahan rujukan ???? E-mail saya di hazirahhazrin@yahoo.com .. terima kasih ...

Anonymous said...

emailkan kat saya fitzato_2nd@yahoo.com.my

syarifah fyairus said...

salam,
sy berminat untuk ambil Laporan CN bagi rujukan. sila email sy, syarifahfyairus@gmail.com .tq :-)

syarifah fyairus said...

salam,
sy berminat untuk ambil Laporan CN bagi rujukan. sila email sy, syarifahfyairus@gmail.com .tq :-)

Anonymous said...

salam CN.. boleh tak nak emailkan laporan tu as rujukan. tq :) aliarashidaa@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...