Instagram

Google+ Followers

Saturday, March 17, 2012

EASIEST VIDEO MAKER



Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Wahhhhhhh...banyaknya project last sem ni..seriusly..kebanyakan project amat memerlukan software video yang mudah untuk digunakan... untuk orang yang pro, yes...boleh guna adobe after effect... tapi xsemua hebat dan mempunyai masa untuk belajar software2 tu... jadi CN ade penyelesaian untuk rakan-rakan CN terutamanya student last sem.. everybody can make video...

CN try google..kot2 la ade installer PINNACLE yang free... kowank try la search PINNACLE STUDIO 14.. hiihihihih......


so far.. CN senang sangat ngan video maker ni....just masuk2 kan gambar, effect n lagu..then done...just kene blajar sikit la untuk cantikkan lagi video tu... MR GOOGLE sentiasa akan membantu anda..tak pun INCIK YOUTUBE boleh tunjukan tutorial... kepada kawan2 sekeliling CN kat Penang ni..boleh aje mintak CN ajarkan... let say nak installer pun CN ada..just contact me.. Insyallah CN try untuk tolong apa yang CN mampu...



GOOD LUCK FOR FINAL PROJECT TO MY FRIENDS...

0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...