Instagram

Google+ Followers

Sunday, April 1, 2012

2nd STEP : PENDAFTARAN UPU 2012



Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Sebelum ni CN ada bagi entry pasal 1st STEP untuk UPU kan... okeh...sekarang CN nak inform 2nd Step untuk UPU 2012... Sebelum tu, tarikh tutup bagi pendaftaran upu adalah ESOK, 2 APRIL 2012.. cepat2 sapa yang belum habis kemaskini....

For the 2nd Step... CN and da gang menyediakan proses-proses untuk PENGHANTARAN SALINAN MAKLUMAT DIRI KEPADA IPTA-IPTA YANG DIPILIH...

Cara-caranya :

PERTAMA :

Sediakan borang seperti mana yang ada dalam 13 item UPU & photostat kesemua dokumen beserta borang  sebanyak mana IPTA yang anda pilih.. Bagi SURAT PENGESAHAN PELAJAR, sila minta di HEP IPTA masing-masing.



 KEDUA:

Taip alamat then tampal kat sampul surat sebesar yang mungkin.. CN prefer alamat tu dlm saiz HALF A4.. then lekat kat stiker so senang nak tampal.. Jangan lupa untuk lekat alamat sendiri kat belakang smpul... yang tu tulis kecik2 je...






KETIGA :

Tampal setem..make sure cukup untuk hantar dokumen anda :)




0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...