Instagram

Google+ Followers

Monday, April 2, 2012

3rd STEP : Penghantaran Dokumen ke IPTA


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Dulu CN pernah buat entry pasal 1st & 2nd step untuk UPU kan.. Now... CN nak story-mory about LAST STEP untuk UPU...

2 April 2012 

Sepatutnya pagi2 pukul 8pagi CN ada kuliah... tapi disebabkan lecturer CN cuti, kelas pun cancel.. sampaila pukul 4 petang. So, CN & da gang pun ambil keputusan untuk settle kan kesemua urusan yang berkaitan dengan UPU.. CN terus pegi Bilik Kaunseling untuk mintak pengesahan dokumen dari Pegawai Psikologi kami yang sangat baik hati.. Alhamdulillah..mudah segala urusan kami... Thanx sangat Pn Yus & Cik Mas..Muahhhhhhhhhxx..

 Selepas selesai kesemuanya, kami bergegas ke PEJABAT POS untuk hantar surat ni.. Kami mengambil kata sepakat untuk guna POS LAJU walaupun kami dah tampal SETEM 90SEN kat sampul.. takpelaaa..burn duit skit demi UPU.. hihi... 

Jiha concentrate mengisi borang POS EXPRESS









Fatin pun sama...ngah sibuk mengisi




Manyaknyeeeee


 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM....





p/s: Ya Allah Ya Tuhanku, Kau kabulkanlah hajat kami ingin menyambung pelajaran.. Sesungguhnya.. niat kami adalah untuk menambahkan pengehtahuan dan mengubah masa depan kami supaya dapat menjadi hambaMu yang diredhai.. Amin...

4 orang komen:

alanbaik said...

terharu org upu kalo baca entry ni

De'din said...

gudluck nanie !
kalo nak jimat sekalikan ja dokumen2 tu kalo destinasi yg dituju sama,, jimat sikit kos postage :D

nanie zainudin said...

@alanbaikhiihhi..tapi kenapa org upu nak terharu abg alan?

nanie zainudin said...

@De'dinthanx fariz..act memang ktowang sekalikan pun..thats y ade 7 U..sbb ade satu U tu mohon 2 kali..kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...