Instagram

Google+ Followers

Tuesday, August 28, 2012

5# Graduation Day : Tukar2 Bear


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera


Based on tajuk post ni, Jiha, Fatin n CN bercadang tuk main tukar2 bear! Bear apa lagi, GRADUATION BEAR laa.. yang pakai mortar board bagai.. Act ktowang mula2 nak buat 3 orang je.. tapi alang2, ktowang ajak je la sape nak join.. tapi kene ade syarat la :)


SYARAT2 NYA :

  1. Teddy Bear mestilah memakai sesuatu yang menunjukkan GRADUATION (apa2 patern pun x kisah, beli jek kat mana2)
  2. Teddy Bear anda mestilah dalam lingkungan harga lebih dari RM 30 dan kurang dari RM50
  3. Teddy Bear tersebut haruslah bersaiz SEDERHANA iaitu 30 cm tingginya (lebih kurang jek)
 
Ilustrasi sahaja... tak perlu sama dengan teddy bear ni..

 Sekiranya berminat, boleh PM

Cik Jiha :
http://www.facebook.com/fatihatul.najihah

Cik Fatin :
 http://www.facebook.com/fatin.syuhada.315

Cik Nanie :
http://www.facebook.com/Nanie.Zainudin


* Pertukaran akan dilakukan pada hari rehearsal (Jumaat)
*Terbuka kepada pelajar konvokesyen ke 12 Politeknik Seberang Perai Sahaja
*Tukar terus, tiada tangguhan :)

MOTIF :
Mengeratkan silaturrahim antara kita
Secara tak langsung, dapat satu teddy bear nak amek gambar nanty dr xde langsung kan (hehe)
Hanyalah untuk suka2 main tukar2 teddy bear tok memeriahkan suasana lagi

TIADA PAKSAAN & NO HARD FEELING :) JUST FOR FUN

 Sekian, Terima Kasih.

p/s: ni CN punya :p




*previous posts*

1# Graduation Day : Posmen Hanta Surat!!

2# Graduation Day : Pendaftaran

3# Graduation Day : Persediaan Permulaan

4# Graduation Day : Persediaan Kemudahan

0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...