Instagram

Google+ Followers

Saturday, September 8, 2012

11# Graduation Day : It's my big day! (Convocation!)


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Inilah waktu2 yang dinantikan oleh para graduan Jabatan Perdagangan, PSP.. Perghhhh.... berdebar2 kencang.. macam2 perasaan bercampur.. ape yang lawaknya, Jiha & CN diantara student dalam kelas yang terakhir.. perghh..lama gile..menyesal duduk barisan kedua.. kikiki.. disebabkan tunggu terlalu lama, kami pun ape lagi, gunakan apa yg ade dalam BB jiha tu~ huhuhu... Snap! 




perghhh..cube tengok brapa ramai yang like n comment tu..~ hihiihhi.. padahal peraturan dalam dewan ni tak leh amek gambar.. takpela..lagipun x start pun lg time ni.. takutnyee.. takut tergolekkk je atas pentas tu nanty.. Tpi Alhamdulillah.. semua berjalan ngan lancar... dan dengan ini, 

"SECARA RASMINYA, CIK NANIE DAH GRAD!"

yeayyyyy! 

apa lagi! sila baling TOPI! huhuu


























credit to our photgrapher:

abg yen
luqman hakim
adik zue
adik e'e
jiha (gune bb pun photographer gak..ihihih)

*terasa diri ni macam artis..banyak kamera..huhuhu



0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...