Instagram

Google+ Followers

Tuesday, November 13, 2012

2# Family Day : Dinner & Night Walk


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Sebaik sahaja sampai ke Hotel kami iaitu KSL RESORT & HOTEL.. kami pun berehat2.. menikmati bilik mandi hotel 5 star yang selesa dan katilnya yang empuk.. ouhhh... best... hihi.. tak lama lepas tu.. kami turun ke Rooftop Swimming Pool..punya la semangat ni nak mandi pakai tracksuit n tshirt je.. last2 skali.. tak dibenarkan masuk kolam.. Strictly For Swimming Attire only! kecewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



Sebaik sahaja pukul 7.30 malam.. kami berkumpul ke Lobi Hotel bertolak ke tempat makan malam yang dicadangkan bos kami.

Terbaik lah.. memang CN teringin sangat nak makan makanan Steamboat Lori ni.. nak rasa makanan die camne..slama ni CN tengok je dari jauh.. Alhamdulillah.. murah rezeki CN.. dah la majikan belanja.. memang terbaik la.. Thanx Bos!





Lepas Dinner and ambil gambar di Jam Besar gedabak tu.. kami yang bujang2 ni buatla plan sendiri.. lepak Danga Bay la kononya.. Menikmati suasana malam.. tapi sekejap je.. sebab penat sepanjang perjalanan masih terasa..





0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...