Instagram

Google+ Followers

Sunday, December 30, 2012

2# ICT Shah Alam - Trick Art Museum


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Post CN yang sebelum ni pasal SNOW WALK kan? haaa.. sekarang CN nak bercerita pasal TRICK ART MUSEUM lak.. Act, Museum ni nampak membosankan pada mulanya.. Yela, buat apa nak datang tempat hiburan kalau setakat nak masuk muzium. Tapi muzium ni ada keunikannya.. seriusly.. mula2 CN takut nak masuk.. Takut kena bayar.. Act memang kena bayar pun.. RM 5/person.. tapi haritu ada free..mungkin sebab karnival Sayang Selangor tu kot.. hihi.. so kami apa lagi.. xlepaskan peluanglah.. free kot..


nampak real kan? macam Leornardo De Caprio (Betul ke aku eja nih)














Best kan?? Nampak real! Buat pengemar photography ni lagi la best.. act banyak lagi yang CN terlepas x amik gambar..tapi dah kesuntukan masa..takpela...lain kali leh datang lagi :)






0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...