Instagram

Google+ Followers

Saturday, December 29, 2012

Setia City Mall, Setia Alam


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera





SETIA CITY MALL.. siapa pernah pergi angkat tangan!! 

hihihi... Actually CN tau pasal Setia City Mall ni pun dari colleague CN iaitu Miss Diana.. Jadi CN pun apa lagi..merancang la perjalanan ke sana dengan si Dia (*datang dari Johor, so bawak la pi tempat best2 sikit)..

Dengan berbekalkan GOOGLE MAP yang di Print (*xde GPS.. xmampu).. Alhamdulillah..kami berjaya tiba di destinasi tanpa kesesatan.. Senang je.. Naik NKVE.. kuar susur ke Setia Alam.. dah sampai..

Kami tiba di Setia City Mall ni seawal 10 pagi, parking pun banyak lagi yang kosong time tu..

Kami terjah Food Court dia dulu sebab kelaparan tahap maksimum! hihi.. mula2 jenuh la mencari Food Court dia.. rupa2nya nama lain diletakkan.. food ape ntah, CN pun lupa..hihi.. macam biasa.. My Favourite food - SIZZLING YEE MEE + EGG = RM 8.90 satu pinggan
(Sila fokus asap tu..kalau xnampak, xlama lagi la tu..kekekke)


Cer tengok bawah ni, ruang makan food court ni sangat selesa.. Nak compare ngn food court yang CN pernah pergi, inilah Food Court yang cantik dan bersih..meja x de pape kotoran pun cleaner tetap lap.. bagus2.. Yang best nye dapat tengok pemandangan luas sambil makan.. sejuk mata memandang tengok hijauu je.. (Kalau toleh kanan, highway ok..harap maklum)




Ini part best.. SHOPPING!!! Hihi.. Di Setia City Mall ni ada banyak sangat butik.. bagi orang yang sederhana pendapatan nya macam CN ni.. tempat2 yang patut dimasuki ada di sini.. semuanya CN suka..!

1. Cotton On
2. Padini & Vincci
3. Brands Outlet
4. H & M
5. Forever 21

OMG! Kalau duit tengah banyak + ikut nafsu, dah lama CN shopping, tapi CN bersabar sebab banyak lagi benda lain CN nak buat dengan duit tu, yang termampu kami berdua beli baju sama kat Brands Outlet.. nak tengok baju ape? tengokla next post..

C yaa~

0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...