Instagram

Google+ Followers

Sunday, January 20, 2013

Malaysia Food Festival 2013


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera










Wow! ada food festival la kat Mid Valley.. hihi.. CN diajak oleh kakak CN bersama2 dengan mama and abang CN.. Seronok sebab dapat TESTER banyak makanan.. *nak beli semua makanan memang tak la..haha..












CN pasti orang Johor mesti tau ape itu BOTOK-BOTOK kan? CN xtau sangat.. tapi yang CN nampak di sini Botok2 tu adalah ulam dan ikan yang diperap bersama rempah2 seperti rempah kari.. Tapi yang pasti, rasanya sangat sedap.. Just beli BOTOK2 segera then kukuskan di atas periuk kukus.. Sedap wooo!



Satu lagi produk yang caught my attention which is STICKY.. mula2 dia bagi tester gula2 STICKY ni.. memang sedap n warna yang sangat menarik. CN pun beli lah sebotol untuk bawak balik.. Ade promotion. RM 10.00 sahaja untuk sebotol yang kecil tu.. cuba tengok video bawah ni.. Cara2 pembuatan Traditional Candy ni sangat unik.. CN kagum.. Jangan risau.. STICKY Malaysia yang dijual di One Utama dan Pavillion ni Halal..


ni Website STICKY Malaysia :








Jeng3! nak tau apa kami buat kat THE Gardens?? Jom usha next entry!

Pakej Komunikasi Belia Rebate RM 200

0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...