Instagram

Google+ Followers

Wednesday, March 13, 2013

Hello ZALORA!





Siapa tak kenal dan tak pernah dengar ZALORA angkat tangan?? 

Kalau belum pernah dengar, mari sini, CN nak bercerita..

Cube GOOGLE SEARCH : ZALORA .. The top post is WWW.ZALORA.COM.MY

ZALORA ialah 'Malaysia's Online Shopping Famous Brand'

Kalau click website ZALORA, CN berani kerat jari potong kuku la cakap yang semua akn meleleh air liur tengok baju2 serta aksesori yang cantik2!

Konsep ZALORA ni sebenarnya lebih kurang konsep KUIH RAYA TUNJUK2.. means korang tunjuk je nak apa, tekan then hantar.. mudah kan?

Harga2 di ZALORA sangat berpatutan! Serendah RM 10++.. 

dan yang bestnya, ZALORA menawarkan FREE DELIVERY for purchasing RM 75 and above..

dan juga.. ZALORA buat konsep CASH ON DELIVERY, means, barang tu sampai baru bayar kat dia.. Jarang online shopping buat konsep macam ni tau..

haaaa... berbaloi2 kan? No wonder la iklan tv ZALORA tu menjerit2 bila barang sampai.. hehe..

Jadi, ayuh ke WWW.ZALORA.COM.MY untuk merasai pengalaman bershopping dengan cara mudah! 






0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...