Instagram

Google+ Followers

Wednesday, March 30, 2011

incik NUFFNANG suami Puan BLOG!

http://matcuoi.comwaaaaaaaaaaaaaaaa..... bile tgk membe2 dpt income dgn NUFFNANG..dalam hati ni trdetik la nk dapat skit... punye la CN explore pasal NUFFNANG ni kat uncle GOOGLE...last2 trjumpa la terms GLITTERATI...
no wonder laaaaa widget INNIT kat blog CN ilang.... rupen2nya status CN dh tukar kepada BIASA... bukan EKSLUSIF... 


http://matcuoi.comyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? y meeeee..... rasa nak nanges (okeh! sy tau sy over) coz benefit GLITTERATI ni sgttt laaa manyak compare to anak2 NUFFNANG yang biasa..kirenye status BIASA tu anak tiri incik NUFFNANG laa.... GLITTERATI ni anak emas incik NUFFNANG..bini NUFFNANG sape aek?? BLOGSPOT kot..keh3

hahhaha..ni benefit die..tgk..berbeza kan?


Program Loyalti Nuffnang


Nuffnanger Eksklusif

Nuffnanger Bukan Eksklusif

Kadar Bayaran (CPM)Band Set A. Pendapatan adalah 20-50% lebih Tinggi dari kadar pendapatan blog semasa.Band Set B. Pendapatan adalah 20-50% lebih Rendah berbanding Nuffnanger Eksklusif.
Kadar Bayaran (CPC)60% lebih tinggi berbanding kadar biasa.Kadar biasa.
Terma Pembayaran30 Hari bermula dari akhir bulan tarikh permohonan60 Hari bermula dari akhir bulan tarikh permohonan
Peluang AdvertorialLayakTidak layak
Aktiviti Komuniti70% tempat duduk diberikan kepada ahli. Jemputan tetamu dibenarkan.30% tempat duduk diberikan kepada ahli.
Pemenang Peraduan70% hadiah diberikan kepada ahli30% hadiah diberikan kepada ahli
Pengunaan Innit.comLayakTidak layak
Pemilihan untuk Iklan CPUVDiberi prioritiTidak diberi prioriti
http://matcuoi.comyup... memg table ni ade kat rumah incik NUFFNANG...tp saja ja mau share2..manela tau ade yg kat blog die xde lagi incik NUFFNANG ni...kowank klu nk dpt status GLITTERATI..kowank jgn la pasang advertise len kat blog kowank... setia pada incik NUFFNANG la... diibaratkn advertise len tu macam org2 yg nak ngorat bini incik NUFFNANG...yelaa..duk sibuk2 kat umah bini incik NUFFNANG (puan BLOG)....naik angin laaa incik NUFFNANG..trus dianak tirikan..xboleh kacau okeh!

http://matcuoi.comthen pagi ni..masuk2 opis... CN pun bukak la blog CN...tergerak ati nak tgk status NUFFNANG..then CN click la...dengan berkat n tips yg diajar oleh abang AR-RIFKE..
Alhamdulillah...status CN come back tu GLITTERATI...heppy gile ouh (ye tahu...over kan?) if kowank nak tau cara2 die,try la tekan nama ABANG AR-RIFKE ni... (sesuke ati jek..CN pun xtau abg ke kakak ni..huhu) 


tu jek la...nak ckp lebey2 pun.. CN sndiri bru start....(buffered earning bru 25sen....keh3) nak tau.... explore kat UNCLE GOGGLE keh... msti ramai yg akn mmbntu... PEACE no WAR..


0 orang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...