Instagram

Google+ Followers

Saturday, April 2, 2011

benda putih melayang kat belakang



Assalamualaikum w.r.t...

ni CN nak cite ni pasal benda putih tu... aritu..tyme hujung minggu, bosan punye pasal kat umah sewa, fatin.. housemate CN ajak la pegi umah opah die kedah (sempadan penang n kedah)....tyme tu yg pegi CN, Jiha n Fatin... smpai2 umah tu dah nk dekat malam...so no hal la...ktowg tdo cam biasa...xda pape belaku lg...

keesokkan harinye, lepas mandi,sarapan,borak2.. ktowg tringin la nak jalan2...xsilap CN nak cari durian kot tyme tu..jalan2 around kampung tu...then ktowang maen straight je jalan...CN pun drive ikot hati CN...lalu kat ladang sawit laa...lalu hutan la..mcm2...

then tetibe CN xperasan ade LUBANG besar...akibat xsmpat nak break...sebelah tayar CN trmasuklah kat lubang tu..naseb bek kete CN ok lagi... tyme CN trmasuk lubang tu la..CN trpandang side mirror... nmpk macam ada benda putih melayang ke tepi...tyme tu... ade mak cik naek moto...CN msti agak die pun pelik tgk bnda putih tu...atau CN jak yg nmpk...

ktowang dh xsedap ati..then ktowg patah la blek takut sesat...blek2 umah tok wan fatin, CN rasa mcm ade yg x kene kat kete CN...ceittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt


rupe2nya benda putih yg mlayang tu = COVER RIM KETE CN...gileee ar..takut kne marah punye pasal..ktowg patah blek cari cover rim tu..boleh cover rim tu terbang..aiyokkkk... cari2...yg jumpe cover rim kete len..cari dpn sket lg...akhirnye..jumpee juga...Alhamdulillah...keh3...ktowg smbel cari tu sambel gelak..lawak kot...lgsung xpkir takut kat dlm hutan tu..keh3


lepas dr kejadian tu, CN dah lebih berhati2 dah if ade lubang..tkut melayang lagi BENDA PUTIH belakang kete CN..keh3...

tp skung...xpyh pkir pasal cover rim dah..sbb smalam abah CN dah belikan rim kete tok CN... rim + complete tayar baru.. RM900 jak... sonok2...ade tayar bru...besarkn sket gna tayar 13..naseb bek abah CN trgerak hati nak tukar tayar,,,tayar 3 bengkak kot..patutla xbest drive....keh4..thx abah!
rim daihastu 2nd punye..tp still lawa woooo

PORCHE aq..kah3

1 orang komen:

konerush said...

keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

paxil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...