Instagram

Google+ Followers

Tuesday, April 12, 2011

hadiah LUMAYAN dari SAYS.MY




SAYS.MY sangat2 bermurah hati nak bg hadiah2 lumayan dalam masa 30 hari ni... hadiah untuk 6hari dah berlalu...mcm2 hadiah lumayan..ade yg dapat Macbook Air, Samsung Plasma TV, iPhone 4, Canon SLR, iPad 2, Lomokit, trip to South Korea, IKEA room makeover, front row tickets to Justin Bieber's concert, shopping sprees to TopShop, Forever21, MNG n banyak lagi la...quite lumayan la...x susah pun..senang jak... ikut step2 bawah


.
.
.
.
.
.
.
.

http://matcuoi.com
1. kowank kene la daftar sebagai pemegang akaun SAYS.MY.... (tekan LINK ini tok daftar)
xleceh pun daftar ni...die xnak byk maklumat pun...if kowank ade facebook...memudahkn la keje kowang tok begiat aktiv dalam SAYS.MY neh...

2.Pastu, kowank pegi kat LINK ni...-------> HADIAH LUMAYAN WOOOO
dkat sni...kowank pilih hadiah mana yg kowank nak...xsilap CN pilih 5 grand prize.. 5 consolation prize...




3.after dat, kowank tgk jam kat bawah tu...tgk brapa jam lagi keputusan tok SENARAI PEMENANG akan kuar...

4. Lastly kowank tunggu jak la..if kowank xmenang arini...kowank try lagi tok esok..smpai la habes 23 hari ni...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


try la kowank..mane tau...luck kowank..rezeki kowank mlimpah ruah...agak2 baek hati tu..cube tekan bawah ni skali..mne tau kowank dapat ilham kee nak menang..



5 orang komen:

Mai Yee said...

cabutan bertuah laa ni eh:)
maii ada join says.my ni ta[i da lama da tak bukak..hahaha :P

nanie zainudin said...

@Mai Yee
lebey kurang mcm tu la mai..skung ni ramai dah dpt hadiah..mai cuba la ^_^

padlie said...

menarik ni.. nak join gak :)

Myza Raihan ♥ said...

cmne nak tau if kite mnang ke x?

nanie zainudin said...

@Myza Raihan ♥
dear...kamu pegi kat SAYS.MY then kat ats tu ade tulis SEE DA WINNER..winner die umumkan stiap hari...kne alert n rajin2 promote iklan die ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...