Instagram

Google+ Followers

Thursday, April 14, 2011

PIKOM PC FAIR KLCC 2011 da starttt!



PIKOM PC FAIR kembaliiiiiiiiiiii gegarrrrrrkan KLCC..
waaaaaa...promote lebey CN...hhahaha... arini CN nak inform PC Fair bru bermula kat KLCC..
skung ni CN nak cakap pasal LUCKY DRAW tok visitor PC FAIR 2011
kowank nak tak hadiah2 cam kat bawah ni??



kalau kowank nak..kowank kne la daftar tok 
PRE-REGISTRATION... 
mudah jak cara2 die...

1. kowank pi tgk kat WWW.PIKOM.MY ..

2. kat side bar tu..kowank pilih PC FAIR 2011

3.then dekat banner tu ade tulis VISITOR INFORMATION, klik situ

4.pastu kwoank nampak kan terang lg bersuluh die 
tulis PRE-REGISTRATION tu..kowank register la..

5. nanty kowank akn dpt SMS dr PIKOM n ade no series...

6. sampai2 jak PC FAIR ni..
kowank tunjuk la SMS kowank tu kat kaunter die...mane tau kowank dpt grand prize 
MAZDA2 1.5 HATCH BACK worth RM100,000


http://matcuoi.com  SELAMAT MENCUBA  http://matcuoi.com







3 orang komen:

kakak nonie said...

credit to me.. hehehe

nanie zainudin said...

@kakak nonie yaaa..kredit to kak nonie..keh3

pwincess Lov3y dOv3y said...

haritu ada wat kat jb..
tak best sangat la..
tak banyak promosi sangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...