Instagram

Google+ Followers

Wednesday, April 6, 2011

Postoooooooooooooo : before sleep :p

http://matcuoi.com








lagu ini dipadam ats alasan nk letak lgu laen..okeh3..haha








boleh kan nak letak lgu ni kat pos jak..hahahha...  lagu ni sesuai btul dgn suasana malam2 cenggini...boleh dodoikan nanie malam2 ni... 

http://matcuoi.comsetelah bgelak ketawa macam nk pch prut ni dgn MISS INTAN NADIA SYAKILA & MISS ELENA..
hahahhaa..penat rasenye..nak taip pun dah xbrmaya...
mane xnye...nak pecah post fesbukk tu ktowg memekak...
hahaha..niway..enjoy la beb..thx all my darling~

hik3....  nanie sndiri xtau mau tlis ape ni sbenarnye..
kekontangan idea... atas permintaan INCIK TAUFIK BIN NASIR...
hihihihi..saya tunaikan...xsangke lak...
setia tol mmbace post nanie xseberapa ni...keh3...
to be honest la...all thing dat im wrote in fesbuk (komen yang ini..haha)..
mmg tujukan tok kmu pun...

http://matcuoi.com






hahhaa..yaaa.. sbb kmu jak rajen mesej nanie tiap2 malam..
n kmu jak la yg nanie rajin balas~
hahaha..sekepala...maybe..
hope salam pkenalan kt ni brkekalan okeh..
nanie takmo separuh jalan jak...
friends 4eva okeh!

lgu kat atas ni dengar sekali then trus tidur taw...
hahahaha..
esok nanie post lagi okeh smua...


http://matcuoi.com
p/s: tdo smbel pgang mouse sebelah..tgn kat keyboard sebelah.wkaakkakaka







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...