Instagram

Google+ Followers

Friday, May 20, 2011

REUNION : SEPTECHS hebat!



Assalamualaikumm W.R.T.. huuuuuuuuu..lame gilee kot tak tekan papan neh tok update blog.. gile ah..sejak keje ni..memang takde mase langsung... smpaikan tugas CN pun xsmpat nak selesaikan.. ni pun atas permintaan membe CN... a.k.a SAHABAT yg hampir stiap ari dok SKYPE ngan CN... nak tau sape?? huuu..


huu...die cakap die hampir tiap2 jam jengok blog CN..tp xde update (*xtau la betul ke atau propa semata2..haha)

RABU lepas...CN & Jiha apply cuti sama2 tok join REUNION kat TIMES SQUARE neh...naseb baek dapat...ktowg pegi la.. at da first..kekok gak la..sbb CN xrapat ngan kot ngan geng2 Jiha neh...tp lama2 leh go on seh...gelak gile... dah la makan kat KFC sebaris panjang 12 orang..buat kecoh lak tu..smpai orang jat KFC pun geleng kepala tgk ktowg..keh3...

kekecohan di KFC

tengah2 TS posing..keh3

atas LIF..

depan Cosmo World


yeahhh...macam picture family lak an..huhu

11 girls n 1 boy..kredit to boy yg amek gambo tu 

huuuuuu..sonok rasenye... nanty ade reunion lagi..meh la join ramai2..kekekekke...

p/s: kowank nak tgk sumthing yg menarik tak? cube tekan neh ---> MENARIK SEHHH



2 orang komen:

meaw said...

fuyoooooo,yang kat kepsi tu,berderettttttttt mejanya,ramai betol..

De'din said...

sape fariz sapa ezzs sapa din ?
curang noh !
kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...