Instagram

Google+ Followers

Wednesday, February 2, 2011

TreNd terKini...

Assalamualaikum semua.... kowank msti jeles kan..tgk org FREE HAIR  pakai pin comel2.. kepit rambut ala2 pinky2 tu.. sedikit sbyk trdetik jugak kat hati tu tok BERFESYEN sekali sekala kan?? hihi.. nanie suka tgk barang2 cenggitu... lagi2 kalau pegi kat SINMA atau CANTIQ.. mau rambang mata nengok AKSESORI rambut yg comel lg trendy.. haha..tp dont worry girls.. sape ckp BERTUDUNG xleh brgaya?? nanie ade trbaca majalah DARA keluaran KARANGKRAF edisi JANUARI  ni.. then trnampk fesyen trbaru..letak pin rambut kat kepala...comel..seyes.. PIN RAMBUT tu sesuai digayakan bila kt pakai ANK TUDUNG SIRIA dan juga SELENDANG.. xpun ONE SET SIRIA pun comel gak..senang je..just pin kat lapisan kedua tudung... so easy looo... dgn sdikit sentuhan pin rambut tu..dah cukup mnampk kan seseorng tu comel & tampil bergaya bila kt hang out ngan membe... CUBALAH...  x mahal pown..if kat pasar malam or jalan TAR jual dalam 3 pin RM10... but if nak cantik lagi, pi SINMA.. dalam 3 pin RM 7... if nak tgk fesyen yg trkini...belilah majalah DARA atau NUR.. xpun pi layari http://www.karangkraf.com/E-majalah/Dara/default.asp tok tgk fesyen trkini.. 


2 orang komen:

nadia hashim said...

nanieeeeeee, tan pun dah try dh pkai pin kat tdung sbb tgk blog nanie ni.. thanks for the suggestion ! ehehe

gadisBiasa said...

huhuhuhuh..yeayyy!!! kt try sme2 try keh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...