Instagram

Google+ Followers

Sunday, April 17, 2011

Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia



"POLITEKNIK ADALAH WARISAN KITA... PEMBEKAL TENAGA BIDANG TEKNIKAL.."

waaaaaaaaahh...rindu gile kot nak nyanyi lagu Poli ngan PSP...sejak praktikal ni...duk nyanyi lagu COMPANY jak... lagu Poli dah xkuar dah..rindu nak nyanyi same2 ngan membe..senang cite...rindu nak come back to poly la..huhu

ni la politeknik saya yg tercinta :)
okeh...Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia ni ditubuhkan brtujuan untuk mngumpul Blogger dari POLITEKNIK seluruh malaysia.. yup..bg CN...geng ni banyak benefit wo...

yg ni benefit yang admin (Zuhairi Firdaus) kasi
  • eratkan hubungan sesama blogger politeknik
  • memupuk semangat kongsi ilmu
  • tambah bil follower
  • sokong blogger yg baru macam saya (*macam CN juga..)
  • sokong matlamat 1 malaysia
  • menjadikan Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia terkenal di seluruh malaysia
  • menambahkan kuantiti nuffnang.. kcingkcing! $_$


http://matcuoi.com

ni lak yang CN rasa berbaloi2:
  • leh exchange paper FINAL (mana tau...sejibik ke..haha)
  • senang nak brhubung if nak buat kunjungan balas ke..
  • kalau same poly ke..mana tau leh gather dok umah sewa sama2 kan..
  • kongsi tips2 exam ke...
  • share project yg penah kowank buat..
  • share exp praktikal kowank..tok newbies yg blom praktikal lagi..kah3


erkkk..banyak lagi..kan tak pasal2 CN merapu kang..huhuuhuh...

if nak join geng ni..jom pi GROUP ni -----> Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia

then buat satu entry pasal geng ni..rujuk MR ZF ----> Zuhairi Firdaus

okeh..done! ^_^ jom join ramai2

http://matcuoi.com


4 orang komen:

Kay-E said...

terima kasih ye sebab sudi menyertai Geng Blogger Politeknik 1Malaysia...

Jom kita kasi gempak Geng Kita ni....

ape2 pandangan bleh lah dikemukakan pada saya.....

terima kasih atas sokongan anda...

cinda said...

thanx singah my blog...i dah folow.

Izyan Masri said...

SERONOKNYA ADA GENG MCM NI T_T

nanie zainudin said...

@Izyan Masri hahaha..dear....jadi la admin tok group..bukak geng ipta or geng pape..sonok...leh gather ramai2 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...