Instagram

Google+ Followers

Sunday, December 30, 2012

3# ICT Shah Alam - City Of Digital Lights


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera

Dari petang kami tiba di ICT Shah Alam ni, waktu senja pun menjelma.. Selepas menunggu si Dia solat Maghrib. kami pun ape lagi, menikmati keunikan ICT Shah Alam iaitu CITY OF DIGITAL LIGHTS..







CN seriusly and honestly gayat naik Giant Ferris Wheel ni =_=


CHINA Town!











Ok.. Malam ni pulak lain harganya.. buat sesiapa yang just nak bergambar dengan pokok2 bercahaya ni free of charge.. Tapi kalau nak naik attraction2 yang ada kat sana..quite expensive la..kalau sorang dah RM 20.. kalau satu family ade 6 orang.. x ke naya tu..

CN just pilih 2 je attraction yang CN naik iaitu :

1. Giant Ferris Wheel (RM 20/person)
2.Space Walk (RM 20/per ride) *satu ride Couple.. so RM 10 sorang la..

CN lagi suka kalau ICT Shah Alam ni cas per Entry je. Means kalau sapa nak main semua permainan ni, RM 30 seorang sekali masuk then boleh main semua ke.. Berbaloi2 la kan.. Ni agak mahal la.. Pendapat dari CN je.. jangan banned lak nanty..hihi..daaa~


1 orang komen:

N.Aima K said...

betul tu dear...saya SETUJU dngn cadangan awak..kalau bayar per ride..tak lama lg tak bergeraklah semua ride yg ada tu keh3x..sbb orang pilih ride yg best je. berdasarkan pemerhatian saya lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...