Instagram

Google+ Followers

Friday, March 15, 2013

Aaaaaaaa!!! It's ZALORA!!!





Salam dan Hello semua.. Episod yang lepas di  HELLO ZALORA  telah menerangkan sedikit sebanyak mengenai ZALORA MALAYSIA.. Now, CN nak berkongsi pengalaman CN bersama ZALORA..


First of all, CN dapat satu komen di satu post blog CN dari ZALORA untuk approach blog CN mempromosikan ZALORA. Keterujaan CN memang tak terkata waktu itu sebab sebelum ini, hampir setiap hari CN jenguk website ZALORA untuk lihat koleksi2 serta fashion2 terkini.  Sampai tangan tak larat tekan mouse sbb teruja sgt tengok design and brand ZALORA yang sentiasa up to date. Selama ni CN just daftar for newsletter, tapi after dapat email tu,CN cuba daftar akaun dia..

Then apa yang menyeronokkan lagi, CN diberi vocher sebanyak RM 50 dari ZALORA sekiranya CN bersetuju untuk menulis sedikit review tetang apa yang CN beli, CN pun apa lagi! Cepat2 setuju dan survey la baju di website ZALORA! Rambang mata!

Kebetulan pulak, CN memang tengah cari hadiah untuk si Dia, chewah.. Alang2 ini lah peluangnya..



CN pun pilih satu kemeja yang CN berkenan sangat, dengan menggunakan COUPON + CASH ON DELIVERY.. sebab beli barang lebih RM 50, so CN pilih untuk cash on delivery, bagi duit time barang sampai.. CN pun order la produk yang CN nak beli tu... Senang sangat cara order nya.

CARA-CARA TEMPAHAN PRODUK DI ZALORA

1. Pilih Size pada produk yang dikehendaki. Automatic produk tu akan ada pada cart di column atas. 

2. Then, bila selesai shopping, click shopping cart.

3. Masukkan no coupon (if any)


4. Isikan segala maklumat serta payment method.



5. Selesai sudah, hanya menunggu 


KRONOLOGI PEMBELIAN DI ZALORA MALAYSIA

10 Mac 2013
Dapat tawaran di post blog
Email penerimaan tawaran ke Zalora

13 Mac 2013
Pengesahan Tawaran - Berkomunikasi dengan team Zalora
Dapat Kod Voucher Zalora RM 50
Tempahan produk Zalora menggunakan Voucher + Cash on delivery
Dapat Email pengesahan produk dari Team Zalora

15 Mac 2013
Terima satu panggilan dari Zalora
Produk Tiba di Rumah




CN seriusly puas hati dengan produk Zalora.. Cantik sama seperti dalam gambar kat website Zalora.. hihihihi..  Kepada yang malas nak keluar shopping, Apa lagi. Jomlah ke


p/s: Thanks Zalora for the free Voucher! Teruja!

5 orang komen:

aiin baharom said...

wah best nye....cam ne nak jd publisher zalora ye

Nanie Zainudin said...

@aiin baharom Try email zalorateam@zalora.com.my kata kamu berminat sangat untuk jadi publisher Zalora ^_^

Nur Aljawahir Kamashah said...

Segmen nh Best . Boleh pilih-2 Hadiah pulak .. eii suka nya !! haha apa lagi tunggu ? Cepatlah Join . Nanti Terlambat :) dan Hadiah akan bertambah jika melebihi 200 Orang !!! Cepat Sebelum 30 March !! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Jack Tan said...

hurmmm i might try this ;p

Jack Tan said...

the shirt looks nice! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...