Instagram

Google+ Followers

Monday, May 21, 2012

Graduan Diploma Akauntansi Politeknik Seberang Perai


Assalamualaikum W.R.T & Salam Sejahtera


Semalam bersamaan 21 Mei adalah hari mendebarkan untuk semua student politeknik sbb RESULT dah nak keluar..masing terpacak la pukul 12 tgh malam smata2 nak tunggu result..jem gile.. sampai keluar NO DATA RECEIVED..


Photobucket

nak check result punya pasal..smpai pukul 3 pagi baru dpt check.. hihi..tengok kat keputusan, ade link untuk PARA GRADUAN PSP... transkrip, surat smua.. yahooooooooooooooooooooooooo! dah graduate!!! seronoknyaa..hihi


Photobucket
Photobucket
amek hang..ramai yang like! hihi


Alhamdulillah..Bersyukur kepada Allah S.W.T kerana dengan limpah kurniaNya CN dapat menamatkan pengajian CN di Politeknik Seberang Perai selama 3 tahun... Terima kasih tak terhingga kepada Kedua Ibu Bapa ku.. Abah n Mama yang banyak membantu, family ku, Kak Nonie, Abg Alan, Abg yen, Kak Ida, Luqman n sedara2 yang banyak beri sokongan..Terima kasih kepada penasihat akademik, En Ashraf, Pensyarah2 yang mengajar... tak lupe juga kepada kedua pegawai Psikologi, Cik Mas n Puan Yus yang sudi mendengar segala pemasalahan dan menurunkan ilmu kepada kami.. Kawan2 yang banyak membantu especially, Jiha, Fatin, E'e, Zue, Noor, Odah, Kiera, Nad, tengku, syafiq rahman, paie, mickey, shayfiq, jira, yoonie, semua classmate DAT 6B, semua ahli Pembimbing Rakan Siswa dan semua warga PSP yang mengenali CN... kepada sahabat baik CN, Mairus, Syahirah, subaidah dan akhirnya..terima kasih kepada si Dia kerana sudi menemani CN tak kira masa n tak putus2 memberi semangat kepada CN.. 

Thank You to u all! This is a gift for u..
.
.
.
.
.

Photobucket

6 orang komen:

Aldy Shah said...

Mak aih, yang LIKE status kat FB pon dah beratus tuh, kemain femesnya :)

nanie zainudin said...

@Aldy Shah tpi xleh lawan kefamousan ALDY SHAH :) peminat setia neh.nak sign :p

Aldy Shah said...

@nanie zainudin Eh? Mana ada lah, baiasa jer pun,hahaha, sign buruk, malu plak nk bagi,lalala :D

Anonymous said...

Salam nanie zainudin,.sy nk tny ni,aw kn graduan akauntansi,.lau rsult spm kita yg Bi D,yg lain2 tu ok ad la kepujian..n lgi dlu sy nie aliran sastera,mudah dapat x lau mntak msuk politeknik..hrap blh mmbantu sy..cz sy mnat gk la akauntansi ni..:)

Anonymous said...

Salam nanie zainudin,sy nk tny lau rsult spm BI dpt D,blh k x mntak diploma akauntansi..n lgi sy dri aliran sastera.,tp yg lain ok kepujian,sy cuma trkandas kat bi je..pihak politeknik pilih k x lau bi D? Hehe sy hrap dpt mmbantu sy..:)

Nanie Zainudin said...

@Anonymous Waalaikumussalam cik anonymous.. hihi.. susah saya nak terangkan..kalu ada email kamu kan senang..hihi.. dr aliran sastera nanie rasa xjadi masalah untuk kamu masuk poli sebab acc yang penting maths mesti A.. dulu nanie course pertanian.. memang lari sangat dengan bidang Perakaunan.. tapi Alhamdulillah.. rezeki nanie di politeknik... itu yang nanie rasa la.. kalau nak lebih lanjut mengenai politeknik..boleh layari website politeknik itu sendiri.. ^_^ semoga berjaya nanie ucapkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...